Dynamite Cheer Acadamy
 
One TEAM  One DREAM 

Agenda 27-04-2020

Koningsdag Berkel en Rodenrijs

De Cheers zijn deze dag te vinden op het podium aan de Kerkstraat, hier zullen wij om 10:00, 10:45 en 11:30 een optreden verzorgen. Tussen de optredens door worden er workshops gegeven waar je kan proeven wat het cheerleaden inhoud.

22-03-2020

Amstelveenz Lentemarathon

Tijdens de Amstelveenz Lentemarathon zullen wij voor elke run een warming-up verzorgen en staan de Cheers langs de lijn om de laatste loodjes voor de renners wat dragelijker te maken

Helaas gaat dit evenement door het COVID-19 virus niet door.

16-02-2020

Lansingerland Run

Deze dag zullen wij wederom de warming up verzorgen voor dit waanzinnig leuke evenement, en zal er ook een optreden zijn van onze cheerleaders.


09-02-2020

Open training

Op deze dag zullen wij weer een open training organiseren, dus wil je meer weten over cheerleaden of lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Stuur dan een mailtje naar info@dayamitecheeracademy.nl en geef door dat je aan de open training mee wilt doen.


01-02-2020

Showcase Legacy Elite

Op deze dag nemen wij deel aan de Winter Showcase van Legacy Elite Athletics, hier zullen wij laten zien waar we het afgelopen jaar aan gewerkt hebben.


14-12-2019

Lustrumfeest Boxing Club Zoetermeer

Bij het 5 jarig lustrumfeest van Boxing Club Zoetermeer zullen wij naast een workshop ook een optreden verzorgen.

 


06-10-2019

Benefiet middag voor Marina

Een benefiet middag met artiesten, een loting en nog veel meer leuke dingen voor Marina.

Marina is een meisje van 4 jaar die de meest erge vorm van Kinderreuma heeft. In Nederland is alleen de behandeling MTX nog mogelijk dit is een vorm van chemotherapie in Oostenrijk zijn ze veel verder met het succesvol behandelen. Eigenlijk moet zij daarom ook naar Oostenrijk of Zwitserland om behandeld te worden maar dat geld is er niet helaas, vandaar deze benefiet middag.

Iedereen is welkom op deze middag, op deze manier helpt u mee om Marina een toekomst te geven


28-09-2019 

Workshop bij IKC de Edelsteen

Op 28 September geeft het team van Dynamite een leuke workshop tijdens het zomerfeest van IKC De Edelsteen


 

 

07-09-2019

SamenLoop voor Hoop 7 en 8 september

KinderLoop Lansingerland op zondag 8 september Omdat in zoveel families, volwassenen maar ook kinderen, te maken hebben met kanker, willen we alle kinderen van de basisscholen in Lansingerland de gelegenheid geven ook hun steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker. Alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan de KinderLoop Lansingerland op zondag 8 september. Individueel of in een team lopen de kinderen 24 minuten over het parcours bij het zwembad de Windas. Teams kunnen door de kinderen zelf samengesteld worden, bijvoorbeeld met vriendjes, vriendinnetjes, clubgenootjes, klasgenootjes, buurtkinderen, neefjes, nichtjes enz. Individueel lopen kan ook, bijvoorbeeld met een van je ouders. inschrijven kan via https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/zuid-holland/lansingerland/kinderloop-lansingerland/

 


07-06-2019

Haza Ibiza junior marathon

Op 7 juli zullen wij tijdens het Haza Ibiza event de lopers van de Junior Triathlon in Hazerswoude Dorp aanmoedigen en zullen we ook een leuk optreden verzorgen.

 


27-04-2019

Optreden Café Lautrec

Bij onze sponsor hebben wij een optreden mogen geven op deze dag


  31-03-2019

Proefles 31 maart

Door de grote aanvraag hebben we besloten om nogmaals een les open te stellen voor geïnteresseerden. Heb je altijd al een keer cheerleader willen zijn of wil je deel uitmaken van het leukste team van Lansingerland meld je dan snel aan dit kan door een email te sturen naar info@dyamitecheracademy of door telefonisch contact op te nemen met Tanja 06-30563001